Ilie Vasile Sirbu, candidatul AUR la Primaria Timisoara: "De multe ori, imobile de o importanta majora au fost instrainate cu sustinerea autoritatilor locale"

Sambata, 13 Aprilie 2024, ora 10:19
90 citiri
Ilie Vasile Sirbu, candidat AUR la Primaria Timisoara, crede ca viziunea unui primar poate sa influenteze destinul unui oras.
"Dupa o perioada lunga de analiza si cantarire a tuturor argumentelor pro si contra, Alianta pentru Unirea Romanilor a decis ca eu sa fiu candidatul AUR pentru functia de primar al Municipiului Timisoara.
Consider ca viziunea unui primar poate sa influenteze destinul unei oras si bunastarii cetatenilor sai. Cand in Timisoara se va constata ca legalitatea primeaza, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.