In fiecare zi vom avea cate un nou record de imbolnaviri, iar spitalele vor fi iarasi pline. Avertismentul medicului Virgil Musta de la Timisoara

Duminica, 12 Iulie 2020, ora 11:20
49 citiri
TIMISOARA. Creste pe zi ce trece ingrijorarea medicilor in privinta numarului urias de noi imbolnaviri cu COVID 19. Dupa ce sambata au fost raportate aproape 700 de cazuri, doctorii se tem de ce e mai rau.
In acest ritm, spune medicul infectionist Virgil Musta, va creste presiunea asupra sistemului de sanatate, care in unele zone ale tarii va fi coplesit.
"Foarte probabil ca numarul cazurilor va creste, vom avea neplacuta surpriza ca in fiecare zi sa vedem un nou record, ceea ce este un lucru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.