Ioan Popa e de acord ca unii primari sa revina in PNL, dupa ce au plecat la alte partide in guvernarea PSD. Cu anumite conditii insa!

Vineri, 29 Mai 2020, ora 09:02
49 citiri
Zvonurile legate de un posibil "cutremur" pe esicherul politic carasean, generat de trecerea mai multor primari PSD in tabara liberala aflata la butoane, au incins imaginatia cunoscatorilor fenomenului din Banatul de Munte. Se lanseaza presupuneri, se fac conexiuni intre viitorii "traseisti" si "recuperatori" de politicieni de ocazie.

Primarul Resitei, care este si presedinte al PNL Resita, Ioan Popa, este de parere ca, daca se va ajunge la o astfel de situatie, fiecare solicitare trebuie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.