La Timisoara, rata de infectare a sarit de 5 cazuri la mia de locuitori. Mosnita Noua si Padureni au trecut de pragul de "carantina de noapte"

Vineri, 24 Septembrie 2021, ora 16:05
76 citiri
Vineri, 24 septembrie, situatia privind pandemia de COVID-19 continua sa fie ingrijoratoare: sunt 228 de noi cazuri numai in Timisoara. Ceva mai bine decat cu o zi in urma, totusi, cand au fost anuntate 287. Rata de infectare in municipiu a trecut de joi pana vineri de 5 la mie, dupa o crestere serioasa, de la 4,77 la 5,35. In judet, sunt, insa, tot aproape 500 de cazuri, la fel ca in mai multe zile precedente. Mai exact, 470 - 426 ale unor persoane cu domiciliul in Timis si 44 ale unor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.