Mama tinerei gasita fara viata in padure, la Secu: N-a fost omorata, s-a sinucis! Dar nu din cauza lui Calin, nu el i-a intors spatele!

Duminica, 10 Mai 2020, ora 13:04
91 citiri
La mai bine de un an de la descoperirea cadavrului frumoasei Ana Maria Suru pe un drum forestier de la marginea Resitei, profilerul Politiei Romane, cel care l-a citit pe odiosul Gheorghe Dinca, incearca sa gaseasca motive pentru care Calin Blidariu si-ar fi impins sora spre sinucidere. Familia indurerata spune insa ca altcineva ar trebui sa o aiba pe constiinta!

Criminalistii, judiciaristii si legistii au stabilit ca Ana Maria Suru si-a pus capat zilelor. A fost atat de hotarata incat a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.