Mesajul lui Adrian Torma adresat electoratului: "Daca cineva are o suparare pe mine, sa nu-si iroseasca votul dand haitei de mancare"

Joi, 24 Septembrie 2020, ora 21:02
30 citiri
In ultimele zile ale campaniei electorale, primarul orasului Moldova Noua, Adrian Torma, incearca sa deschida bine ochii electoratului care, in data de 27 septembrie, va decide in mainile cui va preda carma urbei. Edilul a tinut sa le precizeze celor care au o suparare la adresa acestuia sa nu-si iroseasca votul, Eugen Baleanu, in calitate de om al locului, fiind mult mai in masura sa fie creditat de catre cetateni decat candidatul liberalilor, care s-a-nconjurat de "personaje sumbre", gata "sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.