Ministrul Apararii Nationale, Vasile Dancu, da asigurari de la Timisoara: "Evident, nu este cazul ca Romania sa intre in razboi"

Vineri, 21 Ianuarie 2022, ora 18:25
50 citiri
Vineri, 21 ianuarie, ministrul Apararii Nationale, Vasile Dancu, a desfasurat o vizita in vestul tarii, la Timisoara si la Arad. In capitala Banatului, in fata Spitalului Militar, acesta s-a intalnit si cu presa pentru a lauda atat efectivele de armata, cat si doctorii spitalului. Tot aici, la intrebarile jurnalistilor, Dancu a tinut sa lamureasca unele aspecte: Romania nu va intra in razboi cu Rusia, insa NATO nu are cum sa nu ia unele masuri preventive, cum ar fi sa mareasca efectivele de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.