Mona Musca, fost ministru al Culturii: "La Timisoara a fost prima proiectie cinematografica din Romania, dar nu exista la ora actuala un cinematograf"

Sursa: Adevarul
Vineri, 12 Mai 2017, ora 11:14
151 citiri
Asociatia Documentor din Timisoara a pus la cale o masa rotunda despre rolul filmului si al cinematografei in strategia culturala a Timisoarei din perspectiva Capitalei Europene a Culturii. Ce se va alege cu filmul si cinematografia in Timisoara, oras care se pregateste sa fie Capitala Europeana a Culturii?! Timisoara este primul oras de pe teritoriul actual al Romaniei unde s-a facut o proiectie de film, dar si primul oras din Romania in care a fuctionat un cineclub de creatie cinematografica. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.