Parchetul European, condus de Laura Codruta Kovesi, descinderi de amploare in Timis, intr-un dosar de frauda cu fonduri europene cu prejudiciu de peste 5 milioane de euro

Marti, 28 Iunie 2022, ora 10:05
161 citiri
Parchetul European (EPPO), condus de fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi, efectueaza, astazi, perchezitii de amploare in Timis, intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene.

Potrivit EPPO, in cadrul anchetei sunt realizate 160 de perchezittii domiciliare, fiind vizat un grup infractional organizat activ in Romania si Austria.

Perchezitiile sunt realizate inclusiv la locuintele unor functionari publici si la sediile unor institutii publice, urmand sa fie duse la audieri 30 de persoane. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.