Pod nou peste Timis care sa reziste un secol. Consiliul Judetean a lansat licitatia pentru documentatie si proiect tehnic

Miercuri, 17 August 2022, ora 14:20
83 citiri
TIMIS. Consiliul Judetean Timis vrea sa construiasca un nou pod peste Timis in apropiere de Parta, intrucat cel actual este subred.
Consiliul Judetean a lansat miercuri o licitatie in Sistemul Electronic de Achiziti Publice pentru a gasi firma care sa intocmeasca Studiul de Fezabilitate si Proiectul Tehnic.
Viitorul pod va asigura legatura rutiera cu Peciu Nou, Sag si Timisoara, la nord, iar la sud cu Petroman si Ciacova. Amplasamentul noului pod va fi stabilit in functie de avizul celor de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.