Povestea conflictului mortal de pe Calea Caransebesului se complica! Ce spun anchetatorii si ce s-a descoperit in urma necropsiei?

Joi, 21 Mai 2020, ora 13:05
57 citiri
Un barbat de 32 de ani si-a pierdut viata in urma unei lovituri primite de la un tanar de 19 ani. De la ce a pornit conflictul si ce anume i-a provocat decesul lui Bordura, asa cum il cunosc apropiatii? Oamenii legii au deschis o ampla ancheta. Un cuvant greu de spus il are inclusiv rezultatul necropsiei.

Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin ofera noi detalii despre bataia de pe Calea Caransebesului in urma careia Bordura, un tanar de 32 de ani din Resita, a murit. Apelul la 112 a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.