Premiera la Timisoara. S-a administrat intaia oara plasma unui pacient cu coronavirus in stare grava la Spitalul Victor Babes. Protocolul ales de medici

Vineri, 22 Mai 2020, ora 17:21
68 citiri
TIMISOARA. A inceput la Timisoara tratamentul cu plasma recoltata de la pacienti vindecati de coronavirus, la Spitalul Victor Babes.
Vineri, medicii i-au administrat unui bolnav aflat in stare grava la Terapie Intensiva 3 pungi de plasama autoimuna, iar acum asteapta primele rezultate.
Specialistii de la Spitalul de Boli Infectioase au avut de ales din protocolul national intre 3 scheme. Fie sa administreze doza de 3 pungi a cate 200 ml odata, fie cate una in fiecare zi, fie de-a lungul a 5 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.