Prima scoala ce se construieste in ultimii 30 de ani la Timisoara creste ca Fat Frumos. S-a turnat deja placa si s-a gasit o solutie pentru punerea in valoare a descoperirilor arheologice din zona. Foto si video

Vineri, 11 Septembrie 2020, ora 17:21
56 citiri
TIMISOARA. Au trecut aproape 5 luni de cand au inceput efectiv lucrarile pentru inaltarea primului campus scolar din Timisoara in ultimii 30 de ani, cel al Liceului Nikolaus Lenau.
Cercetarile arheologice din zona aflata intre strazile Popa Sapca si Oituz au intarziat considerabil lucrarile, insa firma care se ocupa de construirea cladirior a reusit sa recupereze mult din timpul pierdut, astfel ca santierul creste insemnat de la o saptamana la alta.
In plus, constructorii au gasit si o solutie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.