Primaria Timisoara vinde lemn. Orza: "Nu cred ca e o suma care sa conteze la bugetul local. Mai bine l-am da celor care se incalzesc cu lemne"

Sambata, 05 Septembrie 2020, ora 09:00
41 citiri
Primaria vrea sa vanda lemnul provenit din fondul forestier proprietate privata a Timisoarei, iar consilierii locali au aprobat preturile aferente. Profitul obtinut se ridica la putin peste 4 mii de lei. Chiar daca suma este nesemnificativa pentru bugetul local, lemnul nu ar putea fi dat gratuit celor care nu au cu ce sa se incalzeasca iarna. Autoritatile locale explica de ce.

Proiectul de hotarare a fost votat de 17 dintre consilierii prezenti la sedinta de plen. Potrivit deciziei acestora, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.