Promenada resiteana si Centrul Civic poarta amprenta mentorului Bolojan! "Am facut exact cum m-a invatat omul acela si am mai atras 10 milioane de euro"

Vineri, 25 Septembrie 2020, ora 13:02
35 citiri
Primarul Popa a primit lectii de la omul pe care il considera mentorul sau in administratie, Ilie Bolojan! Edilul a povestit cum colegul sau de partid l-a sfatuit sa atraga milioane de euro pentru a schimba tonul gri al orasului, totul in timpul unei simple plimbari prin urbea resiteana.

Primarul spune ca a atras cu 75 de milioane de euro mai multe fonduri decat cele prealocate: "Daca as fi la un moment de cumpana, de analiza, ceea ce am reusit sa realizam in patru ani a fost peste asteptarile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.