Recesiunea economica este inevitabila! "Va trebui sa muncim si sa recuperam pagubele facute de acest inamic puternic si nevazut"

Duminica, 17 Mai 2020, ora 09:02
42 citiri
Noul coronavirus, inamicul invizibil care a inceput lupta cu omenirea la finele anului trecut, nu doar ca a reusit sa puna la pamant sistemul medical pe intreg mapamondul, ci continua sa nimiceasca stabilitatea economiilor, consecintele fiind extrem de grave la nivel socio-economic atat in Uniunea Europeana, cat si la nivel mondial, Romania nefiind exceptia de la regula.

Faptul ca toate ramurile economiei sunt paralizate in acest moment nu este o noutate pentru nimeni, insa exista cateva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.