Romeo Dunca: Insistenta imbecila a primarului Maralescu pune in pericol dezvoltarea armonioasa a statiunii de interes national Muntele Mic!

Duminica, 10 Mai 2020, ora 09:01
139 citiri
Potrivit candidatului PNL pentru sefia Consiliului Judetean Caras-Severin, Romeo Dunca, declararea Muntelui Mic statiune de interes national e un lucru bun, dar si periculos in acelasi timp. Periculos cat timp Mihai Maralescu e primarul comunei Turnu Ruieni!

Dunca admite ca primarul Maralescu a avut si el un merit in declararea zonei Borlova - Muntele Mic statiune de interes national, dar totodata il ironizeaza pe edilul-sef al comunei care are in proprietate mare parte din ceea ce se doreste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.