Sansa de a se afirma pe scena folclorului! Tinerii interpreti din zona Lugoj-Faget-Buzias, asteptati sa se inscrie la Festivalul - Concurs "Gelu Stan"

Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 13:32
45 citiri
Elevii si studentii din Timis, cu varste cuprinse intre 15 si 25 de ani, pasionati de folclor si care vor sa se afirme pe scena muzicala se pot inscrie, pana la data de 22 februarie, ora 14, la Festivalul-Concurs "Gelu Stan", editia a V-a.
Concurentii au obligatia sa completeze fisa de inscriere si anexa nr. 1 aflate pe site-ul www.cecart.ro, sa ataseze o copie de buletin, partitura piesei cu acompaniament muzical si sa trimita o filmare live, inregistrata cu telefonul mobil, care sa contina ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.