Situatie halucinanta la Timisoara: un cadru medical care nu credea in existenta coronavirusului, sursa de infectie pentru alti pacienti

Sursa: Adevarul
Miercuri, 08 Iulie 2020, ora 14:13
26 citiri
O asistenta medicala nu credea ca exista coronavirus si refuza ideea ca trebuie sa poarte masca de protectie. Desi nu credea ca este posibil, asistenta s-a imbolnavit de COVID-19.

Asistenta medicala este angajata Spitalului CFR din Timisoara. Despre ea se crede ca este sursa care a infectat mai multi colegi si pacienti din acel spital.
"Acest focar, mai extins decat ne-am fi asteptat, a pornit de la o persoana care nu credea ca exista virusul. Nu credea ca trebuie sa poarte masca, nu accepta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.