Targ la Faget! Piata de vineri din Orasul Castanilor a fost redeschisa comerciantilor, exceptie fiind cei cu marfa second-hand

Vineri, 22 Mai 2020, ora 10:32
53 citiri
Piata Agroalimentara din Faget va fi redeschisa si in zilele de vineri, folosite in ultimele doua luni pentru dezinfectie, din cauza pandemiei.
In special, in aceasta zi, in "orasul castanilor" este mare targ, astfel ca autoritatile au locale au hotarat sa revina la normalitate si perimetrul sa redevina functional din data de 22 mai.
Pe langa producatorii agricoli, care si-au putut comercializa marfa si in perioada de restrictii, in piata vor reaparea comerciantii de mobila, haine noi, masa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.