Un centru de excelenta in domeniul apei se prefigureaza la Timisoara. "Vrem sa aducem mai aproape excelenta de productie"

Sambata, 16 Mai 2020, ora 09:01
35 citiri
Aquatim lucreaza in aceasta perioada la un proiect de cercetare, inovare si transfer tehnologic de cateva milioane de euro, un centru de excelenta la Timisoara in domeniul apei. Asa cum a mentionat Ilie Vlaicu, director general al Aquatim, acest centru nu va fi constituit la Bucuresti, ci in capitala Banatului si colaboreaza cu universitati si institute de cercetare in acest sens.

"Proiectul presupune un centru de cercetare si inovare cu niste hale pline de piloti care simuleaza tratamentul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.