USR Timis are candidat pentru Giarmata! Minodora Stefanescu: "Nu avem nimic din ceea ce ar trebui sa fie intr-o comuna aproape de Timisoara!"

Vineri, 29 Mai 2020, ora 17:05
101 citiri
USR Timis si-a prezentat candidata pentru Primaria Giarmata. Minodora Stefanescu candideaza sub sigla Aliantei USR-PLUS pentru functia de primar. Principalul obiectiv este atragerea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunei de langa Timisoara.

Minodora Stefanescu, de profesie economist, a povestit despre modul in care a pornit filiala locala. Presedinta USR Giarmata a declarat ca politicienii din partidele traditionale au pus presiuni pe useristi si au incercat sa convinga membri sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.