Utilaj de comprimare a plasticului menit sa scada volumul gunoiului menajer la Anina: "Toata lumea castiga din acesta selectivitate"

Duminica, 31 Mai 2020, ora 09:02
37 citiri
In orasul condus de Gheorghe Romanu, selectivitatea deseurilor pare sa reprezinte solutia ideala ]n cazul pretului perceput pentru colectarea gunoiului. In ideea de a face ideile fapte, administratia publica locala a achizitionat un utilaj de compresare a plasticului, investitia urmarind scaderea considerabila a volumului de gunoi menajer.

Desi in alte UAT-uri din Caras-Severin si nu numai majorarea tarifului pentru colectarea deseurilor a generat o serie de nemultumiri, la Anina primarul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.