Victor Ponta: "Silviu Hurduzeu e un om pe care il apreciez foarte mult! Ma gandesc ca pe Frunzaverde partea politica nu il mai intereseaza!"

Luni, 17 Septembrie 2018, ora 13:00
100 citiri
Liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, nu e deranjat deloc de faptul ca Sorin Simescu, presedintele filialei judetene din Caras-Severin, e perceput ca fiind omul lui Sorin Frunzaverde si in acelasi context il da exemplu pe Silviu Hurduzeu.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru cititorii Express de Banat, Victor Ponta a vorbit despre reprezentantii Pro Romania in Caras-Severin, dar si despre fostii colegi din PSD, pe care nu ascunde ca asteapta sa i se alature. Cu unii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.