VIDEO Cum sa iti faci singur, acasa, testul rapid pentru coronavirusul SARS CoV2. "Fiecare virus lasa in organismul nostru urme"

Sursa: Adevarul
Marti, 07 Iulie 2020, ora 20:33
14 citiri
Testul este utilizat pentru a detecta calitativ anticorpii de noul coronavirus (SARS CoV2) prin probe de sange. Este utilizat ca indicator auxiliar pentru cazurile suspecte. In Romania, testarile pentru coronavirus se pot face in cateva sute de unitati medicale, fie de stat, fie private. Cam peste tot pretul unui teste depaseste 50 de euro. Unele persoane au avut nevoie de acest test la angajare in alte tari, altii pentru o simpla calatorie in statele unde este obligatorie prezentarea testului. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.