VIDEO. Robu, la inaugurarea cu fast a stadionului din Liebling, localitate afectata de pandemie: "Aleg mereu solutiile cu care imi ating scopul"

Luni, 22 Iunie 2020, ora 13:02
43 citiri
In localitatea Liebling din judetul Timis, afectata de pandemie, a avut loc ieri o ceremonie fastuoasa de inaugurare a stadionului local. Au fost prezenti reprezentanti liberali, Nicolae Robu, Alina Gorghiu si Marilen Pirtea, dar si presedintele Consiliului Judeten Timis, Calin Dobra.

Opulenta evenimentului consta in faptul ca, desi populatia se confrunta cu probleme serioase, mingea pentru jocul de gala a fost adusa cu elicopterul. Evenimentul a fost organizat de primarul liberal Ioan ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.