VIDEO Rock pentru Revolutie. "Fiecare a contribuit cu ce a putut mai bine. Unii stiau sa se bata, altii sa vorbeasca. Eu am fost primul artist din balcon"

Sursa: Adevarul
Joi, 21 Decembrie 2017, ora 00:13
64 citiri
Sub genericul Rock pentru Revolutie, pe scena din Piata Victoriei din Timisoara au concertat miercuri seara veteranii de la Phoenix si Pro Musica. In 20 decembrie 1989, Tiimsoara se declara oras liber de comunism. Aceasta data este oficial, prin hotarare de Consiliu Local, zi de importanta locala. Pentru a marca momentul de acum 28 de ani, Primaria a organizat "Rock pentru Revolutie", la care au fost invitate doua dintre trupele legendare ale rockului banatean, Phoenix si Pro Musica. In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.