Radu Esoanca, consilier local PSD, ii cere primarului Dominic Fritz sa sesizeze DNA-ul si pentru o fapta savarsita de "colega userista de la Horticultura"

Miercuri, 15 Septembrie 2021, ora 16:06
35 citiri
Radu Esoanca (centru)
Miercuri, 15 septembrie, la o zi dupa ce consilierii locali din Timisoara au fost chemati in adunarea generala a actionarilor (AGA) Horticultura, Radu Esoanca, PSD, sesizeaza faptul ca presedinta Consiliului de Administratie al societatii, Anca Megan, a comisa o fapta ilegala, semnand un contract in locul directorului. La fel ca in cazul posibilei fraude de la concursurile primariei, Fritz ar trebui, considera Esoanca, sa sesizeze Directia Nationala Anticoruptie si in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.