Stefania Savuica, absolventa a Facultatii de Drept a U.V.V.G. Arad. Alumni: "Daca poti intelege lumea, poti sa o schimbi!"

Luni, 28 Noiembrie 2022, ora 16:06
105 citiri
Stefania Savuica este absolventa a Facultatii de Drept a U.V.V.G. Arad, promotia 2001. ALUMNI ai uneia din primele promotii ale acestei facultati, Stefania este femeia care a tinut intotdeauna sa demonstreze DE CE crede ca opinia ei este cea corecta, iar parcursul ei in viata a demonstrat ca indiferent de unde vii, cu o educatie solida, munca, rabdare si determinare poti ajunge unde-ti propui.

Astfel, drumul ei in viata a purtat-o prin mai multe tari, unde a reprezentat interesele romanilor de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.