Excursii la izvoarele Begai, cicloturism, Mic dejun la Margina, turism ecumenic. Consiliul Judetean pregateste strategia prin care vrea sa aduca turistii sa descopere comorile Timisului in 2023, anul in care Timisoara va fi Capitala Europeana a Culturii

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 11:20
181 citiri
TIMISOARA. Este nevoie de o strategie in domeniul turistic, o gandire coerenta pentru dezvoltarea acestui domeniu, mai ales ca Timisoara va fi Capitala Europeana a Culturii in anul 2023.
Merg foarte bine programe precum Mic dejun la Margina, insa nu este suficient. Presedintele Consiliului Judetean Timis Alin Nica este constient ca avem multe obiective turistice in judet, dar care nu sunt exploatate la adevarata lor valoare.
Liderul CJ Timis crede ca este nevoie si de implicarea sectorului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.