Horatiu Rada, presedintele Timisoara 2021: Am devenit incomod pentru ca cer permanent eficienta, transparenta, legalitate. Ce spune despre raportul care arata ca Simona Neumann si-ar fi decontat ilegal o vacanta in Elvetia

Sambata, 30 Mai 2020, ora 21:20
59 citiri
TIMISOARA. Horatiu Rada, presedintele Consiliului Director al Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021, a reactionat la atacul directorului TM2021 Simona Neumann dupa aparitia in presa a raportului Comisiei de Cenzori care a aratat ca aceasta si-ar fi decontat din bani publici o vacanta intr-o statiune de schi in Elvetia, ca apar inadvertente in privinta incasarii unor diurne, dar si cumpararea unor bunuri de catre asociatie ce nu apar in inventarul institutiei.
"Legat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.