Procesiunea lugubră organizată de Rusia la Mariupol. "Oamenii sunt ademeniți să iasă din case cu mâncare" VIDEO
Stiri / 9 mai
Ocupanții ruși din Mariupol au organizat luni, 9 mai, o ceremonie pentru a celebra Ziua Victoriei. Deși nu a existat o paradă propriu-zisă, oamenii sunt ”ademeniți” să iasă din case la procesiunea care se desfășoară pe străzile orașului, în fruntea căreia s-a aflat liderul autoproclamatei regiuni Donețk, Denis Pușilin. ...
Lukașenko, mesaj de susținere față de Rusia de Ziua Victoriei: ”Nu veţi reuşi să ne rupeţi în bucăţi şi să ne dezbinaţi”
Luni, 09 Mai 2022, ora 14:20 - Lukașenko, mesaj de susținere față de Rusia de Ziua Victoriei: ”Nu veţi reuşi să ne rupeţi în bucăţi şi să ne dezbinaţi”
Stiri / 9 mai
Republica Belarus va continua să sprijine Rusia prin toate mijloacele şi nu va permite nimănui să rupă relaţiile ruso-belaruse, a declarat luni preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko, în...
Prima reacție din partea Ucrainei la discursul lui Putin: ”Ambițiile imperialiste bolnave ale Rusiei”
Luni, 09 Mai 2022, ora 14:10 - Prima reacție din partea Ucrainei la discursul lui Putin: ”Ambițiile imperialiste bolnave ale Rusiei”
Stiri / 9 mai
Mihailo Podoliak, consilier al preşedinţiei ucrainene, oficialul de la Kiev care a avut o primă reacţie la discursul rostit luni la Moscova, de ziua victoriei împotriva Germaniei naziste, de...
Anunțul făcut de Putin în cadrul discursului de Ziua Victoriei. Ce decret a semnat
Luni, 09 Mai 2022, ora 12:41 - Anunțul făcut de Putin în cadrul discursului de Ziua Victoriei. Ce decret a semnat
Stiri / 9 mai
Vladimir Putin, președintele Rusiei, a susținut un discurs în cadrul paradei din 9 Mai, ce marchează Ziua Victoriei. Putin a discutat inclusiv despre invazia din Ucraina, dar nu a admis...
Fost ministru român de externe, tranșant cu privire la parada somptuoasă organizată de Moscova: ”Se întorc coșciugele acasă”
Luni, 09 Mai 2022, ora 12:27 - Fost ministru român de externe, tranșant cu privire la parada somptuoasă organizată de Moscova: ”Se întorc coșciugele acasă”
Stiri / 9 mai
Fostul ministru de Externe al României, Cristian Diaconescu, a analizat discursul susținut de Vladimir Putin la Moscova, precum și efectele posibile ale paradei organizate de Kremlin cu ocazia...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei 9 mai . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: 9 mai.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - 9 mai, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.