Un gorjean este acuzat ca si-a abuzat sexual fiica in varsta de 9 ani

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 18:44
3329 citiri
Un gorjean este acuzat ca si-a abuzat sexual fiica in varsta de 9 ani

Un barbat de 34 de ani din orasul gorjean Targu Carbunesti a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 29 de zile, fiind acuzat ca, timp de aproape un an, si-a abuzat sexual fiica, in varsta de noua ani.

"Marti, politistii din Targu-Carbunesti au fost sesizati cu privire la faptul ca Constantin Pahontu, de 34 ani, din localitate, intretine relatii sexuale, de aproximativ un an de zile, cu fiica sa minora, in varsta de 9 ani, la domiciliul acestora, profitand de imposibilitatea minorei de a se apara si a-si exprima vointa.

A fost constituita echipa operativa la nivelul Politiei orasului Targu-Carbunesti, care, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, a inceput cercetarile pentru verificarea celor sesizate. In urma probatoriului administrat de catre politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, suspectul a fost retinut. Este cercetat pentru comiterea infractiunilor de viol si incest", a seclarat Romina Dochian, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj.

Fata este eleva in clasa a III-a la Scoala Generala "George Uscatescu" din Targu Carbunesti, si, in cursul zilei de marti, i-a spus unei colege ca, de mai multa vreme, tatal sau o abuzeaza sexual. Micuta a afirmat ca isi doreste sa moara din cauza a ceea ce i se intampla din ce in ce mai des. Colega minorei abuzate i-a povestit invatatoarei. Conducerea scolii a declarat ca fata are calificative foarte bune, fiind unul dintre cei mai buni elevi din clasa.

Potrivit anchetatorilor, la dosar sunt probe solide care demonstreaza ca Parhontu a abuzat in mod repetat de fiica sa. "Nu a recunoscut ca este vinovat in timpul audierilor, insa sunt suficiente probe la dosar pentru a sustine propunerea de arestare preventiva", a spus Emil Mota, procurorul care se ocupa de caz.

Constantin Parhontu este angajat al Schelei Petrom Ticleni si este divortat de prima sotie, mama minorei. Aceasta se afla de mai multa vreme la munca in Austria, fetita ramanand la tatal sau, care abuza de ea in timp ce cea de-a doua sotie era la serviciu. Potrivit anchetatorilor, Parhontu isi obliga fiica sa se uite la filme porno. Minora va fi consiliata de catre un psiholog.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#abuzat fetita, #abuz sexual, #abuz fetita Gorj , #abuz