Caz cutremurator in Neamt: Violata de tata sub ochii mamei si lasata insarcinata de frate in toaleta din curte

Marti, 10 Noiembrie 2020, ora 15:24
9421 citiri
Caz cutremurator in Neamt: Violata de tata sub ochii mamei si lasata insarcinata de frate in toaleta din curte
FOTO: Pixabay.com

O tanara de 16 ani din Neamt a nascut in acest an un copil dupa ce fratele ei a violat-o in repetate randuri. Adolescenta, care a dat nastere unei fetite, fusese abuzata, ani la rand, si de tata. Martora la unul dintre violuri a fost chiar mama fetei.

"In perioada august 2019 - mai 2020, in patru randuri (luna august 2019, in cursul lunilor august-septembrie 2019, in preajma Sarbatorilor de Craciun 2019 si in luna mai 2020), fratele a intretinut raporturi sexuale prin constrangere fizica si morala cu persoana vatamata, sora sa minora de 16 ani, profitand de starea de trauma psihica in care se afla aceasta, urmare a abuzurilor sexuale la care a fost supusa anterior de tatal ei, aceasta fiind incapabila sa-i mai opuna inculpatului o rezistenta eficace", se arata in rechizitoriul citate in Decizia Penala 55/CJ/2020 a Tribunalului Neamt, conform Adevarul.ro

"A luat-o de mana, a dus-o intr-o camera a locuintei, a dezbracat-o de haine pe jumatate si a intretinut un raport sexual normal".

Al doilea raport sexual s-a petrecut la scurt timp: "in timp ce se afla in curte si spala niste rufe, a fost trasa de inculpat in toaleta din curtea locuintei, a dezbracat-o pe jumatate si a intretinut cu ea un raport sexual normal neconsimtit", dupa cum se mai arata in considerentele deciziei Tribunalului Neamt.

In urma celui de-al treilea raport sexual, fata a ramas insarcinata. Insarcinata in cinci luni, in timp ce mama si fratiorul mai mic, in varsta de doi ani, dormeau, baiatul a incercat iar sa o abuzeze.

"Intr-o camera a locuintei, inculpatul i-a dat pantalonii jos persoanei vatamate, s-a urcat peste ea, intretinand un raport sexual normal, prin constrangere fizica si morala asupra acesteia. La finalizare, minora a strigat la mama sa (...) care se afla intr-o camera alaturata, moment in care inculpatul a lovit-o pe persoana vatamata de doua ori cu palmele peste fata si i-a cerut acesteia sa tina secret fapta, altfel o va bate", dupa cum arata procurorii.

Mama fetei a afirmat ca i-a atras atentia inculpatului ca nu este bine ce face. "Vrei sa ajungi ca taica-tu?", i-a spus mama.

Tanara l-a reclamat pe frate la politie. Mai mult, le-a spus anchetatorilor si cum a fost abuzata in anii precedenti de tata.

Fratele violator le-a cerut procurorilor sa se intoarca acasa, la fratele mai mic, in varsta de doi ani, "care-l percepe ca pe un tata si plange de dorul sau. A mai aratat inculpatul ca nu este suparat pe sora sa, pentru ca el a gresit, mama sa este grav bolnava, are piciorul drept rupt, astfel ca ar vrea sa poata sa-si ajute familia, sa-si reia studiile, ca sa obtina o diploma pentru doisprezece clase si sa poata urma cursurile scolii de soferi, precum si sa revina la locul de munca, deoarece are de achitat si o rata de 6.600 lei la magazinul Altex", dupa cum se arata in considerentele deciziei.

Contestatia i-a fost respinsa. Tatal, care nu mai locuieste cu familia de anul trecut, este cercetat in stare de libertate

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...