Al doilea accident pe Autostrada Soarelui în doar câteva ore. Cinci mașini implicate într-un nou carambol

Duminica, 18 Iulie 2021, ora 10:55
5527 citiri
Al doilea accident pe Autostrada Soarelui în doar câteva ore. Cinci mașini implicate într-un nou carambol
Autostrada Soarelui, noi accidente FOTO Ziare.com

Două persoane au suferit leziuni în urma unui accident în care au fost implicate cinci maşini produs duminică, 18 iulie, pe sensul spre litoral al autostrăzii A2.

UPDATE 11.00 Nicio persoană nu a suferit vătămări pentru care să necesite transportul la spital, în urma coliziunii dintre cinci autovehicule care a avut loc duminică dimineaţă pe autostrada A2, a informat Centrul INFOTRAFIC din cadrul IGPR.

Potrivit sursei citate, circulaţia a fost reluată în zonă, după extragerea, pe banda de urgenţă, a celor cinci autovehicule avariate.

Știrea inițială: ”La kilometrul 83+500 metri, pe Autostrada A2 pe sensul dinspre Bucureşti către Constanţa, în zona localităţii Dâlga, judeţul Călăraşi, cinci autovehicule au fost implicate într-o coliziune”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma accidentului, două persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate pentru a se stabili dacă se impune transportul la spital.

Circulaţia se desfăşoară prin dirijare, pe banda de urgenţă.

Şaisprezece persoane, inclusiv cinci copii, au fost rănite, fiind transportate la spital, iar opt au primit îngrijiri la faţa locului, în urma unor accidente în lanţ cu 55 de autovehicule care s-au produs vineri în patru puncte apropiate de pe A2, în zona localităţii Medgidia, pe sensul către litoral. Accidentele au avut loc în condiţii de ceaţă pe A2.

Primul accident produs sâmbătă dimineața

Două persoane au fost rănite, iar circulația a fost afectată timp de aproximativ o oră în urma unui accident care a avut loc duminică dimineața, pe Autostrada Soarelui.

În accident au fost implicate două mașini. „În această dimineață, un accident s-a produs la kilometrul 85 al autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către litoral.

În acest eveniment rutier, produs în zona localității Dragoș Vodă din județul Călărași, au fost implicate două autoturisme. O persoană a suferit leziuni pentru care necesită îngrijiri medicale.

În urma impactului, cele două autoturisme au rămas imobilizate pe benzile de rulare”, a declarat comisar șef Ramona Tudor, de la centrul Infotrafic.

Ulterior, in jurul orei 08.00, Centrul Infotrafic a anunțat că circulația a fost reluată pe ambele benzi.

Accident cu trei mașini și 19 victime în Prahova, pe DN1. 11 minori au fost evaluați la fața locului
Accident cu trei mașini și 19 victime în Prahova, pe DN1. 11 minori au fost evaluați la fața locului
Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme şi 19 persoane, majoritatea minori, s-a produs duminică după-amiază, pe drumul naţional DN 1, la Băicoi, însă o singură...
UPDATE Accident grav în Dolj, unde două mașini s-au ciocnit, iar una a luat foc. O femeie de 35 de ani a murit
UPDATE Accident grav în Dolj, unde două mașini s-au ciocnit, iar una a luat foc. O femeie de 35 de ani a murit
ISU DOLJ a anunțat că un grav accident rutier a avut loc, joi, 28 martie, în judeţul Dolj, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a luat foc. Cinci persoane aflate în autoturisme vor fi...
#autostrada soarelui, #accident rutier, #accident , #accident autostrada