Tragedie aviatica in Apuseni: Familia Aurei Ion vrea sa dea statul in judecata

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 15:00
2889 citiri
Tragedie aviatica in Apuseni: Familia Aurei Ion vrea sa dea statul in judecata
Foto: Romania Tv

Familia Aurei Ion, studenta la medicina care si-a pierdut viata in tragicul accident aviatic din Apuseni, vrea sa dea in judecata statul daca raportul investigatiei nu va stabili cu exactitate cine este responsabil de moartea ei.

"Ne rezervam dreptul la o interventie civila si il vom folosi in cazul in care vom considera ca rezultatul anchetei nu este satisfacator", a declarat Mariana Ciuca, sora Aurei Ion, potrivit Romania TV.

Ea vrea ca vinovatii sa fie pedepsiti si sa fie trasi la raspundere in instanta.

Sora Aurei Ion isi doreste sa afle cu exactitate de ce s-a ajuns la aceasta situatie si motivele pentru care autoritatile au ajuns dupa cateva ore la raniti.

"A fost socant sa aflam ca Aura a fost constienta cele cinci ore. Dar asta nu schimba situatia in nici un fel, doar ne ingreuneaza starea noastra emotionala. Ne gandeam ca nu a suferit durere, si acest lucru ne-a adus un pic inapoi, la punctul 0, emotional vorbind", a mai spus Mariana Ciuca, la postul de televiziune mentionat.

Aura Ion, studenta in anul V la Medicina Militara, si-a pierdut viata in accidentul aviatic produs pe 20 ianuarie, in urma caruia a murit si pilotul.

Din echipa care mergea de la Bucuresti la Oradea pentru o prelevare de organe au mai facut parte copilotul Razvan Petrescu si medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" si Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, care au fost raniti in accident.

#familie Aura Ion judecata, #familie Aura Ion instanta, #familie Aura Ion proces , #Accident avion Apuseni