Primele imagini ale carambolului cu 20 de mașini care a blocat Bucureștiul. Din ce cauză s-a produs impactul violent VIDEO
Stiri / accident Bucuresti
Aproximativ 20 de mașini s-au ciocnit joi dimineață, 9 decembrie, în București pe pasajul de la intersecția dintre Splaiul Unirii și strada Iuliu Hațeganu din cauza gheții de pe carosabil. Traficul este restricţionat joi dimineaţă în Capitală după ce mai multe maşini s-au ciocnit. Conform Brigăzii de poliție rutieră ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei accident Bucuresti . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: accident Bucuresti.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - accident Bucuresti, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.