Sibiul își lărgește zona pietonală și dezvoltă zona Gării. Investiție de peste 3 milioane de euro
Stiri / accident Sibiu
Autoritățile de mediu au anunțat lansarea consultării publice pe subiectul unui proiect pe care Primăria Sibiu l-a botezat ” Reconfigurare și revitalizare zona Gării + traseu pietonal spre centrul istoric”. Reconfigurarea zonei din centrul istoric al Sibiului are legătură cu amenajarea parcării subterane de la Gara Sibiu, aflată în faza de proiectare (proiectare care așteaptă după finalizarea unor ghiduri de finanțare nerambursabilă, pe care Primăria intenționează să o acceseze în vederea amenajării acestei parcări). „Astfel, se doreşte schimbarea accesului în zona centrului istoric prin reamenajarea zonei studiate pentru trafic pietonal şi piste de biciclete, amenajarea de zone verzi şi de odihnă, instalarea de mobilier urban nou”, se arată în memoriul de prezentare al documentației depusă de Primăria Sibiu la Agenția de protecție a mediului Sibiu, scrie publicația Turnul Sfatului. ...
Patru morți, după ce un SUV şi un TIR s-au izbit puternic la intrare în Sibiu
Vineri, 23 Iulie 2021, ora 09:23 - Patru morți, după ce un SUV şi un TIR s-au izbit puternic la intrare în Sibiu
Stiri / accident Sibiu
Patru persoane și-au pierdut viața vineri în Sibiu în urma unei coliziuni între un SUV și un TIR. Tragedia s-a produs pe o stradă din municipiu. "În municipiul Sibiu, pe Calea Şurii Mici, intersecţie cu DN 7H, a avut loc o coliziune între un auto SUV şi un ansamblu TIR. Au rezultat 4 victime, din autoturism, decedate. Traficul este blocat total. Poliţiştii rutieri desfăşoară...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei accident Sibiu . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: accident Sibiu.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - accident Sibiu, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Stiri