A cazut in gol in timp ce se afla la furat

Miercuri, 04 Mai 2011, ora 19:17
1271 citiri
A cazut in gol in timp ce se afla la furat
Foto: Ziare.com / Marius Mitrache

Un barbat in varsta de 30 de ani din Petrosani a fost la un pas de moarte dupa ce a cazut in gol de la o inaltime de cativa metri, in timp ce fura materiale de constructii.

Accidentul s-a produs miercuri dimineata, in zona blocurilor sociale de la fosta unitate militara din Petrosani, iar victima a ajuns in stare grava la spital.

"Pacientul este stabil hemodinamic si urmeaza sa i se faca investigatii mai aprofundate la radiologie pentru ca starea lui este grava. Are traumatism cranian si toracic si necesita mai multe investigatii", a declarat medicul Liliana Ciolofan, de la unitatea de Urgenta.

Potrivit rudelor, barbatul locuieste intr-o baraca din apropiere si venise sa ia niste scanduri, cu care urma sa-si acopere casa. In timp ce incerca sa desprinda bucatile de scandura, s-a dezechilibrat si a cazut de la aproximativ 4 metri in gol.

"Fiul meu a venit sa ia niste lemne, ca sa ne punem pe baraca. Locuim in apropiere si nu avem din ce trai. Am aflat ca a cazut in timp ce lua materialele si a venit salvarea si l-a luat la spital", spune mama victimei.

Cladirea in care s-a petrecut incidentul este un adevarat pericol, dupa ce a devenit tinta saracilor din zona, care cauta aici dupa tigle, lemne, caramizi si fier vechi.

Autoritatile locale au renuntat la paza imobilului in urma cu cateva luni, iar de atunci zeci de oameni vin aici in fiecare zi si cauta materiale de constructii.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#accidentat furat materiale, #accident furat , #accident
Comentarii
Poza ghighi
ghighi
rank 5
Starea materiala si situatia sociala a familiei victimei este precara. Furtul este totusi furt. Trebuia sa caute alte mijloace legale prin care sa-si poata acoperii casa.
Poza Terente
Terente
rank 2
un hot pt care "sanatatea" ,va cheltui ultimii banuti,