Accident între două camioane pe DN 1, în judeţul Braşov. Unul dintre şoferi are un braţ amputat și a fost resuscitat VIDEO

Luni, 08 Noiembrie 2021, ora 22:57
1917 citiri
Accident între două camioane pe DN 1, în judeţul Braşov. Unul dintre şoferi are un braţ amputat și a fost resuscitat VIDEO

Un grav accident rutier în care au fost implicate două autocamioane a avut loc luni seară, 8 noiembrie, pe DN 1, în judeţul Braşov.

Unul dintre şoferii implicaţi a fost scos în stop cardio-respirator din cabină, el fiind resuscitat. Bărbatul are un braţ amputat.

Accidentul a avut loc în localitatea braşoveană Vlădeni, în condiţii care nu au fost stabilite încă. În urma impactului dintre cele două autocamioane, unul dintre şoferi a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost resuscitat, stabilizat si transportat la Spitalul Judeţean Brasov.

El a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, amputaţie de braţ stâng şi fractură cu deplasare la membrul braţul drept.

Celălalt şofer nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. El a putut fi testat pentru alcool, rezultatul fiind zero.

DN 1 este blocat, la ora transmiterii acestei ştiri, în zona accidentului. Poliţiştii recomandă ca rută ocolitoare drumul Vlădeni-Dumbrăviţa-Hălchiu şi Vlădeni-Dumbrăviţa-Codlea.