Accident feroviar la Petrosani: un mort

Duminica, 27 Martie 2011, ora 21:41
1709 citiri
Accident feroviar la Petrosani: un mort
Foto: Arhiva

Un barbat in varsta de 48 de ani, din Petrosani, a fost accidentat, duminica la pranz, de trenul accelerat care se deplasa pe ruta Cluj Napoca-Bucuresti. Accidentul a avut loc in dreptul unitatii militare din Petrosani.

Victima, Toma Andras, a fost transportata la Spitalul de Urgenta din Petrosani, de catre un echipaj SMURD, pentru a i se acorda ingrijiri medicale. Dupa aproximativ patru ore, barbatul a decedat, in timp ce i se efectua examenul tomograf.

Potrivit comisarului sef al Compartimentului de Transporturi Feroviare Hunedoara, Vasile Hritac, in prima faza, nu s-a cunoscut identitatea barbatului.

"In jurul orei 14:50 (duminica-n.r) am fost sesizati ca un barbat este cazut pe terasamentul caii ferate. Identitatea acestuia nu s-a cunoscut pana cand nu s-au deplasat apartinatorii barbatului. care l-au recunoscut. Potrivit declaratiilor apartinatorilor, barbatul se deplasa la piata de vechituri. cand a fost izbit de trenul accelerat 1824. Nu sunt suspiciuni de infractiuni", a declarat duminica, Vasile Hritac.

Identitate necunoscuta

Identitatea barbatului nu a fost cunoscuta, pana in momentul in care la spital s-a deplasat sotia acestuia, care l-a identificat.

Martorii de la fata locului, afirma ca barbatul, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a incercat sa treaca peste calea ferata,dar a fost lovit de trenul accelerat.

Ajuns la spital, medicii l-au diagnosticat ca fiind policontuzionat prin accident feroviar, avand mai multe plagi pe suprafata corpului. Dupa aproximativ patru ore, barbatul a decedat suferind un stop-cardiorespirator. In urma accidentului, traficul feroviar nu a fost afectat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elogiu pentru Codruța Kovesi în presa din Grecia: ”Ia de coarne taurul impunității. Confruntarea abia începe”
Elogiu pentru Codruța Kovesi în presa din Grecia: ”Ia de coarne taurul impunității. Confruntarea abia începe”
Șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, este lăudată de publicația elenă Eidiseis, care scrie că este soluția pentru corupția cronică ce a dus la catastrofa feroviară de la...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#accident feroviar, #lovit tren Petrosani , #accident