UPDATE Doi morţi şi opt răniţi, după ce un autoturism s-a izbit violent de un microbuz VIDEO

Miercuri, 18 August 2021, ora 22:09
3662 citiri
UPDATE Doi morţi şi opt răniţi, după ce un autoturism s-a izbit violent de un microbuz VIDEO
Cele două persoane din mașină și-au pierdut viața FOTO ISU Iași

Două persoane au murit şi mai multe au fost rănite în urma unui accident rutier produs miercuri seară şi în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism, pe Drumul European 583, între localitatea Strunga şi oraşul Târgu Frumos.

UPDATE 22:00

Poliţiştii au întocmit dosar penal în cazul accidentului rutier care a avut loc miercuri pe DE 583, între localitatea Strunga şi oraşul Târgu Frumos, în care două persoane au murit şi şase au ajuns la spital.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac, a declarat că dosarul penal a fost întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Știrea inițială

Potrivit ISU Iaşi, în microbuz se aflau opt persoane şi în maşină, două, acestea din urmă decedând în urma impactului.

"Au fost direcţionate către locul evenimentului două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, două echipaje de prim ajutor, un echipaj de transport victime multiple şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ajunse la locul evenimentului, echipele de intervenţie au constatat decesul ocupanţilor din autoturism, un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 28 de ani.

Victimele din microbuz, bărbaţi cu vârste între 22 şi 53 ani, au fost asistate de echipajele medicale sosite la locul intervenţiei. Şoferul microbuzului a refuzat transportul la spital. Celelalte victime vor fi transportate la spital", a informat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt al ISU Iaşi.

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri de circulaţie.