Accident la Clinceni: Al treilea parasutist, readus la viata dupa o operatiune dramatica de resuscitare - UPDATE

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 10:28
8975 citiri
Accident la Clinceni: Al treilea parasutist, readus la viata dupa o operatiune dramatica de resuscitare - UPDATE
Foto: Facebook/Parasutistii la ei acasa

Al treilea parasutist care s-a prabusit, duminica, pe Aerodromul Clinceni inca se lupta pentru viata sa.

Inima barbatului s-a oprit luni dimineata, televiziunile de stiri anuntand ca a murit. Insa eforturile medicilor, care l-au resuscitat zeci de minute, au dat roade, si parasutistul a fost readus la viata.

Este vorba despre instructorul Adrian Constandache care, potrivit reprezentantilor Aeroclubului Bucuresti, avea o experienta de 4.000 de salturi.

El se afla internat la Spitalul Floreasca, avand un traumatism cranio-cerebral. Starea lui de sanatate este insa in continuare critica.

Trei parasutisti s-au prabusit la Clinceni: Unul a murit, doi sunt in stare grava Update (Video)

Barbatul este singurul supravietuitor al accidentului de la Clinceni in urma caruia alte doua persoane si-au pierdut duminica viata.

Instructorul Adrian Constandache, in varsta de 43 de ani, a sarit duminica cu parasuta in tandem cu o tanara de aproximativ 27 de ani, Andreea Nica, ce se afla la primul salt cu parasuta.

Accident de parasutism la Clinceni: Inca o persoana a murit

O noua tragedie a lovit sportul romanesc. Tanara care a murit in accidentul de la Clinceni era o talentata handbalista

Dupa ei a facut saltul parasutistul Dan Floroiu, in varsta de 49 de ani, care avea la activ circa 100 de salturi. Se pare ca el ar fi sarit prea devreme si s-a ciocnit de instructor si de tanara, la o inaltime de 70 de metri, toti trei parbusindu-se pe pamant.

Dan Floroiu a intrat in stop cardio-respirator si a murit la locul accidentului. Andreea Nica a suferit un traumatism toracic, insa era constienta in momentul in care medicii au transportat-o la Spitalul Universitar. Ulterior, tanara a murit.

Instructorul Adrian Constandache, aflat in stop cardio-respirator, a fost transportat la Spitalul Floreasca in stare foarte grava.

Arafat, despre accidentul de la Clinceni: Parasutele s-au incurcat in timpul saltului

"Este un pacient in stare grava, adus intubat, ventilat, cu suport respirator, cu traumatism cranio-cerebral si toraco-abdominal. A fost dus la sala de operatii pentru o interventie de urgenta la nivel toracic. Pacientul este in coma mai profunda, pe sedare", a precizat duminica medicul Camelia Marin de la Floreasca, potrivit Agerpres.

Accidentul este cercetat sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

I.O.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#accident parasutism Clinceni, #parasutisti murit Clinceni , #accident