Accident pe Autostrada Soarelui: Care e starea ranitilor

Duminica, 06 Noiembrie 2016, ora 13:46
2353 citiri
Accident pe Autostrada Soarelui: Care e starea ranitilor
Foto: ISU Bucuresti

O persoana internata la Spitalul Floreasca in urma accidentului care a avut loc sambata dimineata pe A2 se afla in stare extrem de grava, dar stabila, la Sectia de Terapie Intensiva.

La Sectia Chirurgie fusesera initial duse doua persoane, insa una dintre acestea a solicitat externarea. De asemenea, la Sectia Ortopedie mai sunt internati doi pacienti.

O femeie in varsta de 70 de ani, care venise cu leziuni foarte grave in urma accidentului, internata la Terapie Intensiva, a decedat sambata seara.

Numarul persoanelor ranite in accidentul de sambata de pe A2 care mai sunt inca internate in spital este de 24, 20 de persoane fiind deja externate, a declarat duminca pentru News.ro Valentin Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii.

Valentin Popescu a precizat ca sambata au fost internati 44 de raniti, iar dintre acestia se mai afla in spitale 24. La Spitalul de Urgenta Floreasca sunt patru victime ale accidentului, tot aici aflandu-se si cel mai grav caz, la Terapie Intensiva. In Spitalul Bagdasar - Arseni sunt 6 raniti, la Spitalul Pantelimon sunt internati 3, iar la Spitalul Sf. Ioan tot 3.

Spitalul Universitar mai are in ingrijire 3 persoane ranite, iar la Spitalul Elias se afla 4 victime. O singura victima se mai afla la spital in Calarasi.

Patru persoane si-au pierdut viata, iar alte 57 au fost ranite in urma accidentului care a avut loc, sambata dimineata, pe autostrada Bucuresti-Constanta, pe sensul de mers spre Constanta, fiind implicate 32 de masini.

20 dintre conducatorii auto implicati in accident au fost audiati de politisti, restul urmand sa fie audiati duminica sau saptamana viitoare.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#accident Autostrada Soarelui raniti, #raniti spitale accident A2 sambata, #detalii accident A2 5 noiembrie, #morti raniti accident Autostrada Soarelui , #accident