Accidentul din Tulcea: Unul dintre soferi nu avea permis de conducere (Video)

Vineri, 10 August 2012, ora 11:31
3982 citiri
Accidentul din Tulcea: Unul dintre soferi nu avea permis de conducere (Video)
Foto: Arhiva

Unul dintre soferii implicati in accidentul rutier din judetul Tulcea, soldat cu moartea a sapte persoane si ranirea altor opt, nu avea permis de conducere, au stabilit politistii tulceni.

Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Tulcea, joi, un tanar de 21 de ani, din Tulcea, aflat la volanul unui autoturism BMW care se deplasa pe drumul european 87, in afara municipiului Tulcea, a vrut sa depaseasca o masina Audi, condusa de un barbat de 30 de ani, si, intrucat nu a pastrat o distanta laterala corespunzatoare, a acrosat-o.

In urma impactului, BMW-ul a parasit drumul si s-a rasturnat in afara partii carosabile. De asemenea, soferul autoturismului Audi a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism Audi, condus regulamentar de un barbat de 44 de ani, din Bucuresti.

In accident si-au pierdut viata sapte persoane, iar opt au fost ranite.

Ulterior, politistii au stabilit ca soferul autoturismului BMW nu avea permis de conducere.

Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii accidentului.

Accident grav in Tulcea: sapte morti si opt raniti - masinile participau la o cursa ilegala

Sapte persoane si-au pierdut viata, iar alte opt au fost ranite in accidentul petrecut, joi seara, pe DN22 E 87, in dreptul localitatii tulcene Cataloi.

Patru dintre raniti, un copil de cinci ani, o femeie cu fractura cervicala C6 si C7, precum si doi barbati, in coma, intubati, au fost adusi cu elicopterele la spitale din Bucuresti.

Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean Tulcea, unde au fost transportate noua persoane ranite, in urma accidentului si-au pierdut viata sapte persoane, dintre care sase au fost gasite moarte la locul accidentului, iar a saptea a murit la spital, in timpul interventiei chirurgicale, din cauza hemoragiei interne, produse in urma rupturii de rinichi si ficat.

Potrivit informatiilor de la fata locului, in accident au fost implicate trei masini foarte puternice, doua Audi A6 si un BMW, din primele date reiesind ca accidentul s-a petrecut din cauza vitezei excesive. In urma accidentului, una dintre masini s-a rupt in doua, o parte luand foc.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#acicident Tulcea sofer permis, #cursa masini accident Tulcea, #victime accident Tulcea , #accident