Carambol pe Autostrada Soarelui: Doua accidente cu 11 masini - doi raniti grav

Vineri, 01 August 2014, ora 12:07
3774 citiri
Carambol pe Autostrada Soarelui: Doua accidente cu 11 masini - doi raniti grav

Doua persoane au fost grav ranite, vineri dimineata, pe Autostrada Soarelui, intr-un carambol in care au fost implicate opt masini. De asemenea, intr-un alt accident au fost implicate trei autoturisme.

Nicio persoana nu a fost ranita in urma coliziunii de pe A2 dintre cele trei masini, insa cateva zeci de minute mai tarziu a avut loc accidentul in care au fost implicate opt masini, produs din cauza unui sofer care nu a pastrat distanta fata de autoturismul din fata sa, relateaza Romania Tv.

In drum spre mare? Coada de zeci de kilometri pe Autostrada Soarelui

In urma carambolului, doua persoane au fost grav ranite - una transportata la spitalul din Fetesti iar alta la un spital din Capitala, cu un elicopter SMURD.

Vineri dimineata s-a format o coada de zeci de kilometri pe Autostrada Soarelui, din cauza aglomeratiei create de soferii care vroiau sa plateasca taxa de pod, la Fetesti.

Carambol pe DN1: Sase masini implicate in accident

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a spus ca va discuta cu reprezentantii CNADNR despre scoaterea taxei de pod de la Fetesti, pentru luna august.

"S-a dispus ridicarea barierelor pentru toate weekendurile. Vom vorbi cu cei de la CNADNR sa vedem cu ce solutii vor veni ei, dar probabil o sa le lasam deschise pentru toata luna august. Inital, astazi (vineri - n.red.) intentionam sa ridicam barierele la ora 13.00, dar am decis sa le ridicam mai devreme si asa vor ramana astazi, maine, poimaine. Luam in considerare sa ramana ridicate toata luna august", a declarat ministrul.

Ponta, despre taxa de la Cernavoda: CNADNR este atat de incompetenta... (Video)

Joi, in sedinta de Guvern, premierul Victor Ponta a spus despre CNADNR ca este "atat de incompetenta" incat nu poate rezolva problema taxei de pod de la Cernavoda, si a subliniat ca taxa respectiva trebuie suspendata de vineri pana luni, si nu doar pe anumite intervale orare, pentru a fluidiza traficul catre si dinspre litoral.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#carambol Autostrada Soarelui, #accidente Autostrada Soarelui, #raniti Autostrada Soarelui , #accident