Constanta: Soferita care a coborat dintr-o autoutilitara stationata, ranita grav

Marti, 02 August 2011, ora 15:01
1144 citiri
Constanta: Soferita care a coborat dintr-o autoutilitara stationata, ranita grav
Foto: Arhiva

O brasoveanca de 28 de ani este grav ranita dupa ce, marti, pe DN2A Constanta - Harsova, in timp ce se afla in fata autoutilitarei pline cu varza pe care o oprise pe prima banda a soselei, in mijlocul de transport a intrat o alta autoutilitara ce transporta colete, tanara fiind accidentata.

Victima a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta si este in coma.

Ranita, insa usor, a fost si fetita, in varsta de 11 ani, a conducatoarei auto care in momentul producerii coliziunii se afla in autoutilitara.

Purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta, Carmen Serbanescu, a declarat, pentru Agerpres, ca accidentul s-a petrecut intre localitatile Mihail Kogalniceanu si Ovidiu, autoutilitara cu varza fiind stationata pe prima banda a drumului national fara a fi montate pe sosea triunghiul reflectorizant si fara ca autovehiculul sa aiba luminile de avarie in functiune.

Potrivit reprezentantei SPR, soferul autoutilitarei care apartine unei firme ce transporta colete, un constantean de 27 de ani, din cauza neatentiei la volan a intrat in autovehiculul stationat, acesta fiind proiectat in afara partii carosabile.

Barbatul este cercetat penal sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa, ancheta in acest caz fiind in derulare.

Pe 25 iulie, o bucuresteanca a fost grav ranita, fiindu-i amputate ambele picioare, dupa ce, in timp ce umbla in portbagajul masinii sale stationate regulamentar pe marginea DN39 Constanta-Mangalia, a fost lovita de un autoturism al carui sofer, de 19 ani, a pierdut controlul directiei, iar femeia a fost strivita intre cele doua autovehicule.

Pe 23 iulie, in localitatea Valu lui Traian, un batran a murit dupa ce un bucurestean care se deplasa cu masina catre litoral a atipit la volan, a intrat intr-un autoturism parcat pe trotuar, iar acesta a ricosat in gardul unei case strivind pietonul.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#accident rutier Constanta, #soferita ranita grav Constanta , #accident