Zi neagra pe soselele din Romania: O persoana a murit si peste 30 au fost ranite in accidente rutiere grave

Duminica, 14 Octombrie 2018, ora 19:24
3709 citiri
Zi neagra pe soselele din Romania: O persoana a murit si peste 30 au fost ranite in accidente rutiere grave
Foto: Arhiva Pixabay

Duminica dupa-amiaza a fost nefasta pentru mai multi participanti la trafic. O persoana a murit si alte peste 30 au fost ranite in grave accidente, care au avut loc in doar cateva ore.

Microbuz rasturnat in judetul Mures

Cinci persoane de nationalitate franceza au fost ranite, duminica, dupa ce microbuzul in care erau s-a rasturnat, in localitatea mureseana Acatari, potrivit Mediafax. Politistii cerceteaza imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Accident grav pe A1

Seful Biroului Autostrada A1 Deva - Nadlac, Valentin Burta, a declarat pentru corespondentul Mediafax, ca accidentul rutier de duminica de pe aceasta autostrada s-a produs din cauza neatentiei soferului care a intrat in autoturismul aflat in fata sa. In urma impactului, masina care a intrat in cealalta s-a rasturnat cu rotile in sus.

Un barbat in varsta de 46 de ani, din judetul Caras-Severin, care conducea masina lovita, a murit. De asemenea, doi pasageri din masina acestuia au fost raniti si au ajuns la spital. In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Potrivit reprezentantilor ISU Arad, leziuni au suferit doua femei de 64, respectiv de 43 de ani, precum si soferul masinii care a intrat in primul autoturism, un barbat in varsta de 60 de ani.

Accident pe DN1B

Un accident grav a avut loc, duminica seara, pe DN 1B Ploiesti - Mizil, in localitatea Loloiasca, fiind implicate cinci autoturisme. In urma impactului, unul dintre acestea s-a rasturnat. Opt persoane au fost transportate la spital, dintre care trei sunt minore, transmite News.ro.

Alcoolul face victime in Neamt

Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut duminica dupa-amiaza pe un drum judetean din Neamt, provocat de un tanar in varsta de 23 ani, care a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina pe contrasens, potrivit Mediafax.

Potrivit politistilor din Neamt, accidentul s-a petrecut pe DJ 208 G, in comuna Stefan cel Mare. Un tanar de 23 de ani din Roznov a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a intrat pe contrasens, unde a intrat in plin intr-o alta masina, condusa de un tanar de 24 de ani din Piatra Neamt. In urma impactului, cei doi soferi, patru pasageri din masina care a intrat pe contrasens si unul din autoturismul lovit au fost raniti.

Victimele au fost duse la spital. Politistii au stabilit ca cei doi soferi au consumat alcool.

Accident in Vaslui

Sase persoane au ajuns la spital, duminica seara, in urma accidentului din localitatea Ivesti, judetul Vaslui, unde doua masini s-au ciocnit, transmite Mediafax.

Suceava: 5 persoane,intre care 2 copii, ranite dupa ce caruta in care erau a fost lovita de o masina

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, duminica seara, dupa ce caruta in care se aflau a fost lovita de o masina in localitatea Fantanele din judetul Suceava. O fata de 12 ani este inconstienta, din cauza impactului, potrivit Mediafax.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Trei răniți după ce un taxi s-a răsturnat în Vaslui. Clienții ar fi lovit scaunul șoferului
Trei răniți după ce un taxi s-a răsturnat în Vaslui. Clienții ar fi lovit scaunul șoferului
Trei persoane au ajuns la spital, luni, 22 aprilie, după ce s-au răsturnat cu un taxi şi au intrat într-un podeţ, pe un drum din comuna Lipovăţ, judeţul Vaslui. Șoferul ar fi pierdut...
#accidente rutiere, #accidente grave, #accidente raniti, #accidente morti, #accidente duminica , #accident