Fiul judecatoarei Elena Dafinescu din Gorj, suspectat ca a accidentat mortal o femeie apoi a fugit de la locul accidentului

Joi, 20 August 2020, ora 10:39
8872 citiri
Fiul judecatoarei Elena Dafinescu din Gorj, suspectat ca a accidentat mortal o femeie apoi a fugit de la locul accidentului
Mihai Dafinescu este fiul judecatoarei Elena Dafinescu FOTO: Facebook Narcis Daju

Fiul unei judecatoare din Gorj s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului dupa ce a fost implicat intr-un eveniment rutier in urma caruia o femeie de 52 de ani a murit.

Potrivit gorjonline.ro, autorul accidentului ar fi Mihai Dafinescu, fiul judecatoarei Elena Dafinescu de la Judecatoria Novaci, retinut, la finele anului trecut, pentru viol.

Potrivit unor surse, femeia accidentata mortal lucra ca si cofetar la cofetaria fratelui sau din Novaci si, aseara, in jurul orelor 22,00, se deplasa pe marginea strazii, impreuna cu fiul sau, in varsta de 16 ani.

"La data de 19 august a.c., politisti din cadrul Politia Orasului Novaci au fost sesizati prin apelul 112, cu privire la faptul ca pe raza orasului Novaci a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victima, autorul parasind locul faptei.

La fata locului s-a deplasat o echipa operativa de cercetare, constatandu-se faptul ca in urma evenimentului rutier a rezultand ranirea unei femei, de 52 de ani, din orasul Novaci, aceasta fiind transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, ulterior medicii constatand decesul acesteia.

In continuare activitatilor desfasurate a fost identificat autoturismul implicat in producerea evenimentului rutier, cat si persoana banuita ca l-ar fi condus, respectiv un tanar, de 25 de ani, din orasul Novaci, politistii continuand cercetarile in vederea depistarii autoturismului si a conducatorului auto", a transmis Politia.

S-a predat la Politie

In cursul acestei dimineti, tanarul s-a prezentat la Politia Orasului Novaci, in prezent fiind in custodia anchetatorilor, urmand a fi dispuse masurile legale.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si parasirea locului faptei, mai transmite IPJ Gorj.

Ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice

Barbatul a fost testat anti alcool si, dupa aproape 12 ore de la producerea accidentului, inca mai prezenta urme de alcool.

"Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest rezultand o concentratie de 0.05 mg/l alcool pur in aerul expirat, urmand a fi recoltate probe biologice", potrivit IPJ Gorj.

Potrivit portalului instantelor, Elena Dafinescu este presedintele Judecatoriei Novaci.

Fiul presedintei Judecatoriei Novaci, acuzat de viol

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Mihai Dafinescu, #autor accident mortal, #femeie accidentata mortal, #Novaci, #gorj , #accident