Grav accident de microbuz pe DN2 UPDATE: 3 morti si 15 raniti, traficul a fost blocat 4 ore

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 14:21
28418 citiri
Grav accident de microbuz pe DN2 UPDATE: 3 morti si 15 raniti, traficul a fost blocat 4 ore
Foto: ISU Bucuresti Ilfov

Un grav accident intre un microbuz si o masina a avut loc, sambata dimineata, pe DN2, in localitatea Sindrilita. Trei oameni au murit si 15 sunt raniti.

Persoanele decedate sunt doua femei din microbuz si un barbat, soferul autoturismului, care se afla singur in masina.

Comisarul Catalin Bocai de la Infotrafic a precizat, de dimineata, pentru Digi24, ca traficul este blocat pe DN2 intre Afumati si Urziceni.

In zona este ceata si vizibilitatea sub 150 de metri.

Microbuzul facea cel mai probabil o cursa regulata din Bucuresti.

Secretarul Raed Arafat a declarat ca s-a declansat planul rosu de interventie, dar nu a putut fi trimis un elicopter SMURD din cauza cetii.

Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a precizat ca ranitii sunt "de cod verde", adica la o prima examinare nicio victima nu e in stare foarte grava. Asta nu inseamna ca nu sunt dusi la spital.

Foto: ISU

UPDATE 9:10 - 12 persoane au fost transportate la spitalele Sfantul Ioan, Floreasca, Pantelimon si Elias din Bucuresti.

UPDATE 10:56 - Circulatia este in continuare blocata pe DN2, in dreptul localitatii Sindrilita, politistii recomanda soferilor doua rute ocolitoare pentru ambele sensuri:

- DN3 Fundulea - Gostilele - Lilieci;

- DJ200A Petrachioaia - Maineasca - Sinesti - DN2.

UPDATE 12:35 Doi dintre cei 5 raniti care au fost internati la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala urmeaza sa fie supusi unor interventii chirurgicale, a declarat medicul SMURD Raluca Moldoveanu.

Circulatia rutiera a fost reluata dupa ce a fost blocata aproape patru ore. Centrul Infotrafic avertizeaza, insa, ca traficul este ingreunat, fiind dirijat de politisti.

UPDATE 13:23 - Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

UPDATE 14:21 In spitalele din Bucuresti sunt internate 14 victime, dupa cum urmeaza: Spitalul Floreasca - 5, Spitalul Sf. Pantelimon - 5, Spitalul Sf Ioan - 2, Spitalul Elias - 2. In general, ranitii au traumatisme cranio-cerebrale de diferite grade, contuzii sau fracturi ale membrelor superioare si inferioare, informeaza Ministerul Sanatatii.

Atentie, soferi! E ceata densa pe autostrazi si mai multe drumuri nationale

Mai ales avand in vedere recentul accident tragic de pe Autostrada Soarelui, poltistii au recomandat dis de dimineata soferilor sa adapteze viteza, sa foloseasca luminile de intalnire impreuna cu cele de ceata si sa mareasca distanta in mers.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#accident microbuz morti DN2 , #accident